Over YKZdesign

Welkom op de weblog van YKZdesignDeze blog gebruik ik als 'etalage' voor mijn handgemaakte sieraden die zijn gemaakt van overwegend glaskralen en keramiek. De webwinkels voor sieraden en mijn handgemaakte haarartikelen zijn daarom opgeheven. De tijd die ik 'kwijt' was aan het bijhouden en plaatsen van alle artikelen benut ik liever lekker aan de werktafel. Uiteraard kan je nog wel sieraden en haar artikelen bij me bestellen. Dus ook mijn handgemaakte Hippe Hollandse Haarspeldjes hebben hier hun plek gevonden!

Hoe het begon...
Toen het  prachtige Verkade Paviljoen in 2009 werd geopend kreeg de winkel van het Zaans Museum, waar ik op het secretariaat werk, een 'facelift'. De verkoop van de door mij gemaakte Delfts blauwe sieraden nam daardoor een enorme vlucht. Hierdoor aangemoedigd besloot ik me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien is het assortiment uitgebreid met boekenleggers, tashangers, oorbellen en  haarspeldjes met (al dan niet) een Hollands tintje.


Verkoop
 De collectie wordt regelmatig aangevuld. Nieuw gemaakte sieraden, leuke ideeën of inspiratiebronnen plaats ik op deze blog. Hoewel ik voor de sieraden en tashangers overwegend Delftsblauw gebruik, vind ik het ook heerlijk om met andere kleuren, kralen en materialen te werken. Of kom gezellig naar een braderie waar ik met mijn artikelen sta.
Je kan me altijd mailen als je naar iets op zoek bent.

Raak je door de sieraden geïnspireerd en zou je graag je eigen creatie maken? Kijk dan eens bij http://ykzdesign.blogspot.nl/p/workshops.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten