Workshops

Ben je enthousiast geworden door de sieraden op deze site? Misschien vind je het leuk om zelf een creatie te maken. Dat kan door een workshop te volgen! Kom gezellig langs met een paar vriend(inn)en. Ook is het een origineel idee voor een vrijgezellen-, verjaardagsfeestje of afscheid van een collega. Succes verzekerd!

Aantal deelnemers
Het minimum aantal workshopdeelnemers bedraagt drie; het maximum aantal wat bij mij aan tafel past is zes personen. Lukt het niet om ten minste drie mensen bij elkaar te krijgen? Dan kun je je toch opgeven en stel ik een groepje samen. We prikken vervolgens een datum in overleg. Bij een grotere groep vanaf zes personen is het ook mogelijk om uit te wijken naar een kantoorruimte. In dit geval komt er een toeslag bij van € 2,50 per persoon. Ook kan ik in overleg aan huis komen.

Kosten
De basisprijs voor een workshop bedraagt € 10,- per persoon. Daarbij kun je gebruik maken van een legbord en de benodigde gereedschappen zoals diverse tangetjes en draad. De materiaalkosten voor elk sieraad zijn verschillend en worden vooraf met je besproken. De uiteindelijke kosten hangen af van het daadwerkelijk gebruikte materiaal.

Koffie, thee en wat lekkers zijn bij de prijs inbegrepen. De totaalkosten graag contant betalen tijdens de workshop omdat er geen pinmogelijkheid is.

Hier wat voorbeelden van werkstukken die je zelf kan maken:

Gekettelde ketting van prachtige handgemaakte glaskralenParelarmband met magneetsluiting, mogelijk in meerdere breedtes en kleuren


Gevlochten ketting met jasseron
Gekettelde parelketting
Gevlochten koord met leuke hangers
Krulketting van glaskralen op metaaldraad
Vrolijke gevlochten ketting in multi-colorCadeautip voor het buitenland: Hollandse boekenlegger...

... of een Hollandse sleutelhanger!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten